GAZİANTEP / NİZİP - Nizip Bilim ve Sanat Merkezi

Nis

Kurumumuz destek sınıfı öğrencileri "Capitals and painting" isimli eTwinning projesi çerçevesinde ressamları tanımaya devam ediyorlar.

Nis

Kurumumuz destek sınıfı öğrencileri "Capitals and  Painting" isimli eTwinning projesi çalışmaları çerçevesinde Osman Hamdi Bey resimlerini çalıştılar.

Ara

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesine olan minnetimizi göstermek üzere, Türk Milli Eğitim kanun, yasa, yönetmelik ve eğitim programlarında yer alan Atatürk ile ilgili etkinliklerle 3-17 yaş arası öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve farkındalık yaratmak amacı ile "Atatürk'e Vefa valizi" projemiz 2. yılında da devam ediyor.

BİLSEM

Ara

"Reading Chircle" isimli eTwinning projemiz Destek Sınıfı öğretmenimiz Filiz BİLİCİ rehberliğinde uygulanmaya başlandı. Bu proje ile öğrencilerimiz paylaşımlı kitap okumaları yapacaklar.

Haz

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı içinde yürüttüğümüz eTwinning projemiz olan Code Paint isimli proje çalışmalarını son online toplantımızı yaparak tamamladık.

Haz

Proje ortaklarımızla yaptığımız ünlü ressam Jan van Eyck e ait olan "Arnolfini'nin Evlenmesi" adlı resmi öğrencilerimizle grup çalışması yaparak tamamladık. Parçalarını Canva uygulaması ile bir araya getirerek tamamladık.

Haz

Code Paint isimli eTwinning projemizin broşürü yayınlandı.

Haz

Kurumumuz  e güvenlik etiketi olan "eSafety Label" etiketi ile ödüllendirimiştir.

Haz

Kurumumuz Destek sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Filiz Bilici rehberliğinde yürüttükler "CODE PAINTS" isimli eTwinning projesi çerçevesinde çeşitli ressamları tanıyıp temsil ettikleri sanat akımlarını öğreniyorlar. Mart ayı teması Salvador Dali olan öğrencilerimiz çeşitli çalışmalar yaptılar.

Haz

Kurumumuz Destek sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Filiz Bilici rehberliğinde yürüttükler "CODE PAINTS" isimli eTwinning projesi çerçevesinde çeşitli ressamları tanıyıp temsil ettikleri sanat akımlarını öğreniyorlar. Şubat ayı teması Vincent Vangogh olan öğrencilerimiz çeşitli çalışmalar yaptılar.